Direktørskifte i Rødovre Centrum – familie slipper stafetten

Efter over 30 år i front stopper Jesper Andreasen som adm. direktør i indkøbscentret Rødovre Centrum og overtaget formandsposten. Han afløses af økonomidirektør, der tiltrådte i 2019.
Jesper Andreasen skifter jobbet som adm. direktør ud med posten som bestyrelsesformand i Rødovre Centrum. | Foto: Anthon Unger
Jesper Andreasen skifter jobbet som adm. direktør ud med posten som bestyrelsesformand i Rødovre Centrum. | Foto: Anthon Unger

Fra 1. november er Jesper Andreasen efter mere end 30 år i front ikke længere adm. direktør i et af landets største indkøbscentre, Rødovre Centrum.

Han bliver i stedet bestyrelsesformand og afløses i den daglige ledelse af 39-årige Jacob Birkbøll, der kom til Rødovre Centrum i 2019 og i september sidste år trådte ind i direktionen.

Det er første gang siden 1976, at centret får en direktør, der ikke er en del af familien Knudsen og Andreasen og dermed efterkommere af gartner Aage Knudsen, der grundlagde centret i 1966.

"Den overordnede strategi og de langsigtede investeringer fortsætter uændrede, hvor den kommende, planlagte udvidelse med bredere udvalg af spisesteder står først i rækken," skriver selskabet i en pressemeddelse.

Jacob Birkbøll er uddannet cand.merc.aud., og hans stilling som økonomidirektør genbesættes ikke.

Endnu en udvidelse skal lokke kræsne københavnere i butikscenter på Vestegnen

Et af landets største storcentre opskrives i værdi – rekordoverskud i coronaår 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også