Watch Medier

Stifter af Mandag Morgen tilknyttes Økonomisk Ugebrev

Stifteren af tænketank- og medievirksomheden Mandag Morgen, Erik Rasmussen, bliver nu skribent hos et andet specialmedie, nemlig Økonomisk Ugebrev. Her vil han skrive analyser om virksomheders muligheder for at reagere på globale udfordringer,

Mandag Morgen-stifter Erik Rasmussen tilknyttes nu en anden medievirksomhed. | Foto: Bidstrup Stine/Ritzau Scanpix

Erik Rasmussen vil fremover være tilknyttet specialmediet Økonomisk Ugebrev, hvor han bl.a. skal skrive om "de oversete klimaforandringer" og deres betydning for erhvervslivet. Det oplyser mediet i en pressemeddelelse.

Erik Rasmussen har en fortid som stifter af Mandag Morgen, som han ledede i mere end 25 år frem til salget af mediets danske aktiviteter til Altinget i 2016. Efterfølgende har han startet tænketanken Sustainia, som arbejder med at kortlægge bæredygtige løsninger.

I løbende analyser vil han løbende vurdere virksomheder og lederes muligheder for at omstille sig til den virkelighed, en række globale udfordringer konfronterer dem med.

Økonomisk Ugebrev blev grundlagt tilbage i 1994 og havde sidste år en omsætning på 7,3 mio. kr., som især stammer fra abonnementer.

Mere fra Watch Medier

Jyske Bank skruer op for rentesatser

I modsætning til Nykredit fastholder landets tredjestørste bank, Jyske Bank, en rente på 0 pct. på almindelige lønkonti. Men renten hæves på udlån og på en stribe opsparingsprodukter.

Læs også

Relaterede