Watch Medier

Jysk-topchef rykker et niveau op: Skal gøre Lars Larsen Group endnu større

Sengetøjskæden Jysks adm. direktør, Jan Bøgh, rykker op i Lars Larsen Group for at opkøbe og udvikle flere detailselskaber. Hos Jysk overtager Ilva-direktør Rami Jensen posten som adm. direktør.

Jan Bøgh slipper det daglige ansvar for Jysk og sættes i spidsen for at få Lars Larsen Group til at vokse med flere selskaber. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Efter 21 år som adm. direktør for Jysk rykker 61-årige Jan Bøgh om 12 måneder videre til en ny opgave som chef for den samlede detailforretning i familiekoncernen Lars Larsen Group, skriver Finans.

Ud over giganten Jysk tæller Lars Larsen Group selskaber som Ilva, Bolia, Sofacompany og Sengespecialisten, og målet er, at flere selskaber kan komme til i en offensiv styret af Jan Bøgh.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også