Tidligere ISS-koncernchef får formandspost i grønt markedsføringsselskab

En enig bestyrelse har valgt tidligere koncernchef i ISS Jeff Gravenhorst som ny formand for det grønne markedsføringsselskab, State of Green, som staten og en stribe erhvervsorganisationer står bag.
Jeff Gravenhorst stod i spidsen for ISS i 10 år. | Foto: Stine Bidstrup/ERH
Jeff Gravenhorst stod i spidsen for ISS i 10 år. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Jeff Gravenhorst bliver ny bestyrelsesformand for den grønne markedsføringskonsortium State of Green, som hjælper over 600 virksomheder med at markedsføre danse, grønne løsninger på det internationale eksportmarked.

Det skriver Erhvervsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelsesformand kommer fra en stilling som Group CEO for ISS, som han forlod i september sidste år. Desuden er han bestyrelsesformand i den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll, hvor han har ansvar for virksomhedens efterlevelse af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

Jeff Gravenhorst overtager posten fra Torkil Bentzen, som har siddet på posten siden 2008, og hans grønne erfaring kommer til at spille en stor rolle på den nye post.

"Med klimaforandringerne som det internationale samfunds største udfordring ser jeg frem til at blive en del af et unikt partnerskab, hvor Danmark kan gøre en reel forskel. I lyset af vores tekniske kunnen, dynamiske arbejdsmarked og en ambitiøs politisk overligger står vi med en fantastisk mulighed for at skabe nye vækstmuligheder for bredden af dansk erhvervsliv. Som en del af State of Green vil jeg arbejde for, at den grønne eksport får det bedst mulige afsæt," siger Jeff Gravenhorst i en pressemeddelelse.

Den afgående bestyrelsesformand Torkil Bentzen, der har en fortid i blandt andet Dong Energy, fortæller i pressemeddelelsen, at han de seneste 13 år har arbejdet på at styrke det tætte samspil mellem erhvervslivet og det offentlige og samtidig skabe en platform for markedsføringen af Danmarks grønne styrkepositioner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også