Egmont hyrer ny direktør til bureauforretning

Story House Egmont har fundet en ny nordisk chef for magasindivisionens bureauer, der i Danmark bl.a. tæller marketingbureauet s360.
Foto: PR/Story House Egmont
Foto: PR/Story House Egmont

Magnus Ljung Zethelius får fremover ansvaret for de nordiske bureauforretninger i Story House Egmont, der er en del af Egmont-koncernen. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Magnus Ljung Zethelius tiltræder 1. oktober og får titel af Director of Agencies, som forretningsgrenen er døbt. Konkret får han ansvaret for danske s360 og Belong, hvor sidstnævnte de seneste år har været hårdt økonomisk presset, samt porteføljen i Norge og Sverige, der rummer bl.a. KAN, Ingager og Klintberg/Nihlen i Sverige samt Markedspartner og Core Content i Norge. Med undtagelse af danske Belong er bureauforretningen i Story House Egmont et af mediehusets bærende vækstben.

"Vi har store vækstambitioner på Agencies-området, hvor vi blandt andet vil være førende inden for performance marketing og den strategiske rådgivning relateret hertil. Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes at ansætte Magnus, da vi forventer yderligere vækst og opkøb. Med sine chefkolleger i vores medievirksomheder vil han arbejde tæt sammen med selskaberne i vores Agencies-portefølje og desuden fungere aktivt i bestyrelserne," siger Torsten Bjerre Rasmussen, adm. direktør i Story House Egmont, i meddelelsen.

Magnus Ljung Zethelius har senest været strategisk rådgiver i eget konsulentfirma. Tidligere erfaring tæller bl.a. rollen som ansvarlig for strategi og forretningsudvikling hos Bonava og hos European Directories.  Han har har også erfaring som managementkonsulent hos bl.a. Bain & Company i London.

Han afløser Erik Norberg på posten, som tidligere på året skiftede til en stilling som adm. direktør for Schibsted Marketplaces Denmark.

Bureau-aktiviteter er et af tre ben, som Story House Egmont står på. De to andre er de klassiske medieudgivelser i form af bl.a. magasiner og ugeblade samt e-handelsselskaber.

Egmont-chef: Voksende abonnementsbase opvejer næsten fald i løssalg

Del artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også