Columbus udnævner vicedirektør

It-selskabet Columbus har fundet ny vicedirektør for Care M3 & Digital Commerce internt i selskabet. Markedspositionen skal styrkes og kundetilfredsheden hæves.
Mattias Goldkuhl bliver vicedirektør i Columbus. | Foto: Columbus / PR
Mattias Goldkuhl bliver vicedirektør i Columbus. | Foto: Columbus / PR

Mattias Goldkuhl bliver ny vicedirektør i Columbus. Han skal stå i spidsen for Care M3 & Digital Commerce, hvor han får til opgave at styrke markedspositionen og hæve kundetilfredsheden.

Det oplyser Columbus i en pressemeddelelse.

Mathias Goldkuhl kommer fra en stilling som salgsdirektør i samme afdeling af Columbus. Den stilling har han haft i seks år, og nu skal han altså lede hele foretagendet.

"Jeg er meget beæreret over at få denne mulighed for at lede et så stærkt team og fortsætte væksten af vores forretning. Jeg ser frem til at stå i spidsen for de fortsatte fremskridt og udvikle vores medarbejdere, services og kunder," lyder det fra Mathias Goldkuhl i pressemeddelelsen.

Columbus’ Care M3 & Digital Commerce forretningsenhed omfatter 90 medarbejdere og har leveret 30 pct. årlig vækst de seneste fire år.

Den vækst skal gerne fortsætte gennem en styrket markedsposition og øget kundetilfredshed.

"Mattias Goldkuhl er en erfaren og visionær leder med en stærk track record i at generere vækst i Care M3 & Digital Commerce-forretningen i Norden, samtidig med at han har spillet en central rolle i at opbygge en verdensklasse global service leverance," lyder det fra koncernchef i Columbus, Søren Krogh Knudsen.

"Jeg er overbevist om at Mattias Goldkuhl er den rette person til at tage et af vores vigtigste forretningsområder til næste niveau."

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også