Arkitektdirektør skifter til nyoprettet stilling hos bygherrerådgiver

Martin Wentzer skifter direktørrolle hos tegnestuen Mangor & Nagel ud med en post som markedsdirektør for det offentlige område hos Kuben Management. Her skal han bl.a. arbejde med udviklingen af ydelser "inden for analytisk og strategisk by- og arealudvikling."
Martin Wentzer, ny markedsdirektør for det offentlige område hos Kuben Management, ses her til venstre ved siden af hhv. adm. direktør Ulf Christensen og forretningschef Jesper Prip Sindberg. | Foto: PR
Martin Wentzer, ny markedsdirektør for det offentlige område hos Kuben Management, ses her til venstre ved siden af hhv. adm. direktør Ulf Christensen og forretningschef Jesper Prip Sindberg. | Foto: PR

Martin Wentzer er 1. oktober tiltrådt i den nyoprettede stilling som markedsdirektør for det offentlige område hos Kuben Management. Det skriver bygherrerådgiveren på sin hjemmeside.

Den nye mand er hentet ind fra den sjællandske tegnestue Mangor & Nagel, hvor han blot nåede at sidde som driftsdirektør (COO) i syv måneder.

Hos Kuben Management bliver Martin Wentzer overordnede opgave at udvikle virksomheden samarbejde med offentlige kunder.

"Et særligt fokusområde for Martin bliver at fortsætte udviklingen af de ydelser inden for analytisk og strategisk by- og arealudvikling, som fremtiden kommer til at efterspørge," lyder det.

Ifølge Kuben Management er Martin Wentzer således i besiddelse af "den stærke faglige ballast, der skal til, for i samarbejde med landets kommuner og andre offentlige kunder at finde løsninger på den strategiske dagsorden, som fremtidens bæredygtige byudvikling kræver."

Den nye markedsdirektør hos rådgiveren med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding har været 15 år i arkitektbranchen, hvor han ifølge sin Linkedin-profil begyndte som bygningskonstruktør og siden har arbejdet med bl.a. "projektledelse og styring af komplekse sygehusprojekterhaft" i chef- og direktørstillinger hos bl.a. Link Arkitektur.

Fra 2011 og et år frem arbejdede Martin Wentzer som bygherrerådgiver hos Slagelse Kommune.

Kuben Management kom ud af det seneste regnskabsår med en nettoomsætning på 143,6 mio. kr. mod 135,5 mio. kr. i 2019, mens 2020-resultatet landede på 4,4 mio. kr. mod 2,7 mio. kr. året forinden.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også