Bolig- og Planstyrelsen udnævner direktør

58-årige Sigmund Lubanski er ansat som direktør for Bolig- og Planstyrelsen efter en periode som konstitueret.
Sigmund Lubanski i sin tidligere funktion som vicedirektør i Erhvervsstyrelsen. | Foto: PR / Landdistrikternes Fællesråd
Sigmund Lubanski i sin tidligere funktion som vicedirektør i Erhvervsstyrelsen. | Foto: PR / Landdistrikternes Fællesråd
Af Maja Tvilum

Bolig- og Planstyrelsen, som hører under Indenrigs- og Boligministeriet, har 1. oktober fået ny direktør i form af Sigmund Lubanski. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Sigmund Lubanski har, siden styrelsen blev oprettet i januar 2021, været konstitueret direktør for Bolig- og Planstyrelsen.

"Bolig- og Planstyrelsen har ansvar for en række opgaver med stor betydning for udviklingen af et sammenhængende Danmark, et velfungerende boligmarked og et sikkert, effektivt og bæredygtigt byggeri," lyder det fra direktøren i pressemeddelelsen.

Han understreger endvidere, at han glæder sig til at udvikle og eksekvere på opgaverne sammen med "styrelsens dygtige og engagerede medarbejdere i København og Nykøbing Falster."

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) udtrykker tilfredshed med, at Sigmund Lubanski fortsætter i direktørrollen:

"Danmark skal hænge bedre sammen. Det står højt på regeringens dagsorden, og Bolig- og Planstyrelsen spiller en vigtig rolle for at få det til at lykkes. Jeg er meget tilfreds med, at Sigmund Lubanski nu fortsætter på posten og ser frem til at fortsætte samarbejdet," lyder det fra ministeren.

Cand.scient.soc.-uddannede Sigmund Lubanski kom til styrelsen fra en stilling som vicedirektør i Erhvervsstyrelsen.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også