Medivir ansætter Jens Lindberg som ny adm. direktør

Medivir, der fokuserer på at udvikle nye lægemidler mod kræft, har ansat Jens Lindberg som ny adm. direktør. Han ventes ifølge selskabet at tiltræde inden for seks måneder.
Foto: Waltraud Grubitzsch/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Waltraud Grubitzsch/AP/Ritzau Scanpix

Svenske Medivir har mandag udpeget Jens Lindberg som ny adm. direktør. Ifølge biotekselskabet ventes han at tiltræde stillingen inden for seks måneder.

"Jeg er glad for vores rekruttering af Jens Lindberg som adm. direktør. Han har den ideelle personlighed og erfaring til dette job. Jens bringer relevante færdigheder, både når det kommer til at opbygge succesfulde organisationer samt at udvikle og kommercialisere medicin til behandling af kræft," lyder det i en meddelelse fra Uli Hacksell, der er bestyrelsesformand hos Medivir.

Jens Lindberg har siden starten af 2020 været ansvarlig for den kommercielle indsats hos et andet svensk selskab i form af Sedana Medical, hvor han i en periode også har fungeret som konstitueret adm. direktør. Han har tidligere også været tilknyttet medicinalselskabet Astrazeneca i mange år.

”Medivir er i en meget spændende fase med fokus på udvikling af innovative lægemidler til behandling af kræft. Medivirs ledende produktkandidat, MIV-818, er en produktkandidat med stort potentiale," udtaler Jens Lindberg i samme meddelelse, inden han fortsætter:

"Jeg er begejstret for at lede Medivir-holdet, imens vi udvider udviklingsprogrammet for MIV-818 og maksimerer værdien af vores andre programmer gennem strategiske samarbejder og partnerskaber."

Ifølge Medivir fortsætter Magnus Christensen som midlertidig adm. direktør, indtil Jens Lindberg tiltræder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også