Watch Medier

Bryggeriboss bliver formand i sydfynsk destilleri

Der kommer ny mand for bordenden i fynsk whiskydestilleri, der skal hjælpe med at realisere de langsigtede vækstplaner og selskabets ambitioner om at slå igennem i udlandet.

Foto: PR/Bryggeriet Vestfyen

Øl og whisky. Det sydfynske whiskydestilleri Mosgaard Whisky har kigget i retning af bryggerisektoren for at finde sin nye formand, der skal være med til at forløse vækstambitionerne. Det skriver Fyns Amts Avis.

Selskabet får således ny bestyrelsesformand i form af Rasmus Damsted Hansen, der er samtidig er direktør for Bryggeriet Vestfyen. Og det glæder destilleriets ejer, Jes Mosgaard, for ambitionerne er at slå igennem både på det danske marked og i udlandet.

"Vi har i et par år ledt efter en person, der kan give os strategisk sparring på, hvordan vi skal vækste virksomheden. Hvilke markeder, vi skal ind på, hvordan vi kommer det, og hvordan vi skal fremstå. Og nu har vi fundet ham," siger Jes Mosgaard.

Direktør i Vestfyen: "Det her samarbejde skal give os større muskler på det danske marked" 

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs