Arla-bestyrelse udpeger ny næstformand

Arlas bestyrelse har udnævnt afløser til svenske Heléne Gunnarson, som har besluttet at træde ud af andelskoncernens bestyrelse før den kommende strategiperiode skydes i gang.
62-årige Manfred Graff er ny næstformand i Arlas bestyrelse. | Foto: Arla/Pressefoto
62-årige Manfred Graff er ny næstformand i Arlas bestyrelse. | Foto: Arla/Pressefoto

Der er udskiftninger i Arlas bestyrelse kort tid før den nye strategiperiode skydes i gang i næste uge.

Af en meddelelse fremgår det, at svenske Heléne Gunnarson har besluttet at træde ud af andelskoncernens bestyrelse og forlade næstformandsposten for i stedet at hellige sig arbejdet på sin gård.

I hendes sted har bestyrelsen valgt Manfred Graff som ny næstformand, og ind bestyrelsen har man ligeledes sagt god dag til de nye svenske bestyrelsesmedlemmer Marita Wolf og Gustav Kämpe

62-årige Manfred Graff er fra Tyskland, og han har været medlem af MUH (som fusionerede med Arla) siden 1986 og folkevalgt siden 1998. Manfred Graff har været bestyrelsesformand for MUH siden 2006 og Arla bestyrelsesmedlem og formand for Area Council i Centraleuropa siden 2012, fremgår det af meddelelsen.

Det er første gang, at et centraleuropæisk bestyrelsesmedlem er en del af formandskabet.

“Manfred Graff og jeg har haft et tæt samarbejde i bestyrelsen siden 2012, og jeg er sikker på, at  vi vil udgøre et stærkt formandskab. Manfred spiller en vigtig rolle i Arlas bestyrelse, og hans store erfaring og viden om andelsselskabet vil være et kæmpe aktiv for formandskabet. Manfred har som formand for Area Council-formandsgruppen gjort et fantastisk stykke arbejde med at samle og balancere andelshavernes interesser på tværs af områder," siger bestyrelsesformand Jan Toft Nørgaard om valget af den nye næstformand.

Lillie Li Valeur så et potentiale i Good Food Group: "Det bliver benhårdt"

Arla laver svensk bestyrelsesrokade forud for ny strategi

Arla og Danish Crown sender markant bonusforøgelse i lommerne på ledelsen

Coop-formand: Vi skal i offensiven og vinde det tabte tilbage

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også