Watch Medier

Lindhardt og Ringhof omrokerer i toppen og udnævner tre nye direktører

Det Egmont-ejede forlag lægger ledelsesmæssige skinner ud til at indfri vækstambitionerne og udpeger tre nye direktører for de centrale udgivelsesområder.

Tre nyudnævnte direktører skal have mulighed for at fokusere på den forretningsmæssige udvikling, mener man hos Lindhardt og Ringhof med adm. direktør Lars Boesgaard i spidsen. | Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

De seneste års vokseværk i landets næststørste forlagshus slår nu også igennem i organisationen, hvor ledelseslaget 1. november bliver udvidet med tre nye direktørstillinger. Det oplyser Lindhardt og Ringhof i en pressemeddelelse.

Det nye ledelseslag bliver udgjort af Trine Ravn, der skifter titel fra forlagschef for livsstil og fagbøger til at blive ny direktør for non-fiktion, Christian Bach, der hidtil har været forlagschef på børnebogsforlaget Carlsen, men fremover har titel af direktør for Carlsen, og Sune de Souza Schmidt-Madsen, der bytter titel af forlagschef for skønlitteratur ud med en direktørstilling for området.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs