Tidligere direktør for statens ejendomsselskab indtræder i arkitektfirmas bestyrelse

Tegnestuen Tredje Natur har konstitueret en ny bestyrelse med blandt andet Freja Ejendommes tidligere direktør Karen Mosbech.
Karen Mosbech forlod officielt Freja Ejendomme i sommer, efter at hun allerede i september sidste år havde meldt ud, at hun søgte nye græsgange. | Foto: Valdemar Jørgensen
Karen Mosbech forlod officielt Freja Ejendomme i sommer, efter at hun allerede i september sidste år havde meldt ud, at hun søgte nye græsgange. | Foto: Valdemar Jørgensen

En ny bestyrelse er på plads hos arkitektfirmaet Tredje Natur, og et af de tre nye ansigter er Karen Mosbech, der i sommer forlod Freja Ejendomme efter mere end et årti år i spidsen for statens ejendomsselskab. Det skriver den københavnske tegnestue i en pressemeddelelse.

Den erfarne arkitektprofil Flemming Andersen bliver ny formand, mens podcast-iværksætter Le Gammeltoft også træder ind i bestyrelsen hos ni år gamle Tredje Natur.

Ifølge Karen Mosbech er Tredje Natur "en enormt spændende virksomhed, som jeg kender godt fra min tid i Freja Ejendomme."

"Jeg er meget fascineret af deres tradition for at kombinere videnskab og arkitektur. Derfor glæder jeg mig til at bidrage til deres fortsatte udvikling og til at indgå i det strategiske arbejde med at fremme Tredje Naturs vigtige grønne dagsorden i branchen," siger Karen Mosbech i meddelelsen.

Siden sit farvel til Freja Ejendomme har Karen Mosbech været med til at stifte det bæredygtige ejendomsselskab Home.Earth. Desuden er hun blevet bestyrelsesformand for Boligfonden Kuben.

"Med bestyrelsen ønsker vi at skærpe vores position i branchen, styrke kommunikationen omkring vores projekter og professionalisere vores arbejde overfor kunder og samarbejdspartnere," lyder det fra virksomhedens stiftere, Flemming Rafn og Ole Schrøder.

Adm. direktør Malene Krüger stemmer i:

"Det er tre markante og erfarne navne, som skal hjælpe os med en yderligere professionalisering og en skærpelse af vores profil som en tegnestue, der skaber byggerier og masterplaner, som bidrager positivt til klimakampen," siger hun.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også