Watch Medier

Kompasbank henter to nye chefer fra Danske Bank

Kompasbank opruster nu med to nye erhvervskundechefer til Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Michael Hurup Andersen, administrerende direktør hos Kompasbank, glæder sig over, at det er lykkedes fintech-virksomheden at hente to nye erhvervskundechefer fra Danske Bank. | Foto: PR / Kompasbank

Det er blot få måneder siden, Kompasbank slog dørene op, men nu opruster fintech-selskabet ved at hente to profiler fra Danske Bank.

Det er Patrick Christian Folmann Ørngreen og Rasmus Garnell, som efter henholdsvis næsten et og to årtier i Danske Bank i stedet skal være erhvervskundechefer hos Kompasbank.

Oprustningen vækker glæde hos adm. direktør i Kompasbank Michael Hurup Andersen.

”Jeg er glad for, at vores i forvejen stærke team af erhvervskundechefer bliver udvidet med to nye profiler, så vi fortsat kan imødekomme den voksende interesse for vores koncept med hastighed og kompetent rådgivning,” udtaler han.

Rasmus Garnell, der siden 1. november har været erhvervskundechef med ansvar for Nordsjælland, forlader Danske Bank efter 19 år, hvor han senest sad i bankens filial i Hillerød som Relationship Manager.

Han skriver selv lidt om jobskiftet på Linkedin.

”Jeg ser frem til rejsen og udviklingen af Kompasbank sammen med resten af teamet,” lyder det.

Den anden profil, Patrick Christian Folmann Ørngreen, forlader Danske Bank efter ni års ansættelse. Han får som erhvervskundechef delansvaret for Storkøbenhavn hos Kompasbank.

Han takker på Linkedin kunder, kolleger, chefer og samarbejdspartnere, der gennem tiden har hjulpet ham med at nå dertil, hvor han er i dag. Han benytter sig samtidigt også af muligheden for at se fremad:

”Jeg er enormt motiveret for at vise jer alle, hvad Kompasbank kan, som den nye dreng i klassen, hvor ambitionerne er høje,” skriver han.

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs