Watch Medier

Ejendomsselskab får tidligere minister i sin bestyrelse

Forhenværende Venstre-minister Lykke Friis tilfører "markante nye kompetencer" til Thylander Gruppens bestyrelse. Her skal hun bl.a. arbejde med klimaudfordringer.

Lykke Friis indtræder i bestyrelsen hos Thylander Gruppen. | Foto: Emil Agerskov

Lykke Friis er direktør i Tænketanken Europa, tidligere minister og prorektor på Københavns Universitet og har siddet i flere bestyrelser. Nu kan hun føje endnu én til listen, idet hun indtræder i bestyrelsen hos ejendomsselskabet Thylander Gruppen.

"Jeg er naturligvis meget begejstret for, at Lykke Friis har sagt ja til at indtræde i vores bestyrelse. Vi er særdeles bevidste om at udvikle en virksomhed, der er mere divers end det, mange generelt forbinder med ejendomsbranchen. Lykke tilføjer en enestående indsigt inden for klima og ESG og et udsyn på en række områder, som vi kan få stor glæde af," lyder det i en pressemeddelelse fra grundlægger og bestyrelsesformand Lars Thylander.

I sit nye bestyrelsesarbejde er der særligt ét område, hvor Lykke Friis skal lægge sine kræfter.

"Jeg ser frem til at arbejde videre med én af de vigtigste klimaudfordringer hos Thylander. Bygninger står som bekendt for 40 pct af verdens CO2-udspil. Skal man rykke noget, gælder det om at engagere sig dér, hvor det betyder noget, og her er det byggede miljø ét af de områder med størst potentiale," udtaler 52-årige Lykke Friis, der fra 2009-2011 var klima- og energiminister, og sluttede af med også at være ligestillingsminister.

Ud over Lars Thylander som formand og nu Lykke Friis består bestyrelsen af Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.

Kvalitet er nøgleordet for Lars Thylander – men inderst inde er han stadig et legebarn 

Thylander sælger strandvejsboliger for kvart mia. kr. – danske kendisser tager gevinsten

Ny Thylander-fond overtager Valby-ejendom med broget fortid 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede