Softwareselskab henter finansdirektør fra kendt høreapparatvirksomhed

Børsnoterede Impero har ansat sin første økonomidirektør, der kommer med erfaring fra en af dansk erhvervsliv største virksomheder.
Ny økonomidirektør i Impero. | Foto: Impero/PR
Ny økonomidirektør i Impero. | Foto: Impero/PR

Som led i softwareselskabets fortsatte udvikling har Impero ansat sin første økonomidirektør, og det er tale om en erfaren profil.

Det er Morten Lehmann Nielsen, der tiltræder som ny økonomidirektør 17. januar næste år. Han kommer fra en stilling som vice president i høreapparat-producenten Demant, hvor han senest har haft ansvaret for Finance & Business Operations i Oticon Medical.

Det oplyser Impero i en pressemeddelelse.

"Bestyrelsen er glade for at byde Morten Lehmann Nielsen indenfor i Impero. Morten er meget kompetent og har både en stærk international profil og erfaring. Mortens evner vil styrke vores organisation og i samarbejde med ledelsen, og resten af organisationen bidrage til en succesfuld geografisk ekspansion og vækst," udtaler bestyrelsesformand i Impero, Jørgen Bardenfleth, i meddelelsen.

Impero blev noteret på First North-børsen i april. Selskabet, der blev stiftet i 2013, står bag en cloud-baseret softwareløsning målrettet governance, risiko og compliance-området.

Rikke Skov udskiftede Maersk-job med techstartup – efter tre måneder gik de konkurs 

Impero lander flere aftaler efter børsnotering 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også