Watch Medier

Tidligere topchef i Discovery Danmark bliver ny bureauchef

TV-selskabet Discovery Danmarks tidligere adm. direktør skal stå i spidsen for det automatiserde annoncebureau Render.

Foto: PR / Render

Den digitale annoncevirksomhed Render har internationale ambitioner, og dem skal tidligere adm. direktør i Discovery Christian Kemp stå for at indfri som ny vicedirektør i marketingbureauet.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Render, som både er navnet på et digitalt annonceværktøj og selskabet, der sælger løsninger via værktøjet, er stiftet af tidligere tv- og radiovært Michael Jeppesen. Render bruger data og automatisering til at lave målrettede digitale annoncer til mange forskellige medieplatforme og formater på kortere tid end manuelle løsninger.

Coop har været kunde i mere end et år, og Michael Jeppesen har tidligere udtalt til Markedsføring, at ambitionen er, at virksomheden skal nå en markedsværdi på 500 mio. kr. i 2021, og den videre vækst skal sikres gennem international ekspansion - og den skal Christian Kemp være spydspids for.

"Christian Kemp har en profil og en baggrund, der matcher den rejse, Render står over for. Vi har allerede fået de første internationale kunder, og vi forventer voldsom vækst de kommende år. Her kommer vi til at få stor gavn af Christians strategiske og ledelsesmæssige erfaring til vores fortsatte rejse og ekspansion," siger adm. direktør og ejer af Render, Michael Jeppesen i meddelelsen.

Christian Kemp var Discovery Danmarks øverste chef i syv år fra 2013, inden han i september 2020 blev opsagt som del af omorganiseringen af Discovery Networks. Chef for den danske del af driften blev i stedet Kasper Kryger, der også er salgsdirektør for Discovery på tværs af Norden.

"Jeg var der, da man erobrede hver en krog af Danmark med én god reklamefilm og en husstandsomdelt reklame, og jeg var der, da antallet af kanaler eksploderede, og selv de analoge muligheder syntes uendelige. Mediebilledet i dag er så fragmenteret, at ingen har en chance uden teknologi," siger Christian Kemp i meddelelsen.

Mere fra Watch Medier

Læs også