Thylander finder finansprofil til bestyrelsen – bliver næstformand

Maria Hjorth, der i marts stoppede som adm. direktør hos VP Securities efter otte måneder, følger i hælene på tidligere minister Lykke Friis og bliver person nummer syv i Thylander Gruppens bestyrelse.
Maria Hjorth er ny næstformand for bestyrelsen i Thylander Gruppen. | Foto: VP Securities/PR
Maria Hjorth er ny næstformand for bestyrelsen i Thylander Gruppen. | Foto: VP Securities/PR

Den partnerejede ejendomsinvestor Thylander Gruppen fortsætter med at udvide sin bestyrelse, hvor Maria Hjorth, tidligere direktør i Mercer Danmark og VP Securities, nu indtræder og bliver næstformand. Det oplyser Thylander i en pressemeddelelse.

"Efter at vi tidligere på måneden kunne annoncere forhenværende klima-, energi-, og ligestillingsminister Lykke Friis’ indtræden i bestyrelsen, er det en kæmpe glæde, at vi nu kan foretage yderligere en markant styrkelse," udtaler bestyrelsesformand Lars Thylander.

"Maria Hjorth kommer med betydelige digitale kompetencer og en stærk baggrund fra finans- og konsulentverdenen, som vi ser frem til at kunne drage nytte af," fortsætter han.

Cand.polit.-uddannede Maria Hjorth har tidligere arbejdet i Danske Bank og Carnegie. Gennem fem år var hun partner og direktør hos Mercer, inden hun skiftede til VP Securities, hvor hun i marts stoppede efter otte måneder som adm. direktør.

"Efter at have planlagt og gennemført en væsentlig del af VP Securities’ integration i Euronext har jeg nu besluttet at forfølge andre professionelle interesser," udtalte hun dengang i en meddelelse.

I meddelelsen fra Thylander fremhæver hun, at "selskabets fokus på at udvikle og drive bæredygtige ejendomsinvesteringer i et tæt og langvarigt samarbejde med investorerne er en ambition, jeg ser frem til at være med til at drive i bestyrelsen."

Bestyrelsen i Thylander Gruppen vil herefter bestå af Lars Thylander (formand), Maria Hjorth (næstformand), Lykke Friis, Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.

Thylander får tidligere minister i sin bestyrelse

Efter kort afstikker lander arkitekt hos Thylander som projektchef

Kvalitet er nøgleordet for Lars Thylander – men inderst inde er han stadig et legebarn  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Læs også