Watch Medier

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte salgsprofilen Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for selskabets børsnotering. Bestyrelsen må formentlig til udlandet for at finde den rette profil, lyder det.

Catherine Mazzacco interviewes ved Sundhedsindustriens Dag 2021. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter kun godt to på posten som adm. direktør for Leo Pharma var det tirsdag slut for Catherine Mazzacco, der med øjeblikkelig virkning forlader dermatologiselskabet.

Den bratte afgang efter så kort tid vidner om, at ansættelsen af den marokkanskfødte Catherine Mazzacco, der kom til Leo Pharma fra en stilling som Head of Global Commercial Operations i GE Healthcares biofarma-enhed, var et fejlskud.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs