Ingeniørselskab finder ny leder i egne rækker

Afry’s nye Business Unit Manager for Transportation i Danmark kommer fra en stilling som sektionschef i samme forretningsenhed. 
Det bliver Poul Windfeld, der overtager posten som Business Unit Manager i afdelingen for transport. | Foto: Pressefoto AFRY
Det bliver Poul Windfeld, der overtager posten som Business Unit Manager i afdelingen for transport. | Foto: Pressefoto AFRY
AF JONATHAN STEN DRIVSHOLM

Poul Windfeld overtager posten som Business Unit Manager for Afry’s forretningsenhed Transportation i Danmark 1. januar 2022. Det skriver ingeniørselskabet i en pressemeddelelse.  

Dermed forlader Poul Windfeld sin stilling som sektionschef for Road & Civil Structure i selvsamme forretningsenhed. I rollen som Business Unit Manager erstatter han Kenneth Habo, der efter eget ønske overgår til en nyoprettet stilling som Market Area Manager. 

”Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, som fortsætter i tæt samarbejde med Kenneth,” lyder det i pressemeddelelsen fra Poul Windfeld, der i forbindelse med jobskiftet indtræder i AFRY’s danske landeledelse. 

Forretningsenheden Transportation er en del af infrastruktur-divisionen i Afry og har vej, tunnel, jernbane og ITS-systemer som nogle af sine kerneområder.

EU-Kommissionen forsikrer Kina om samarbejde forud for længe ventet infrastrukturplan

Mangeårig DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også