Watch Medier

Plesner-partner bliver direktør hos Thylander

Ejendomsselskabet Thylander ansætter advokatprofil fra Plesner som ejendomsdirektør med samlet ansvar for asset management og plads i ledelsesgruppen.

Karina Brinch bliver ny ejendomsdirektør hos Thylander Gruppen. | Foto: Plesner / PR

Partner i advokatfirmaet Plesner Karina Brinch tiltræder i det nye år en stilling som ejendomsdirektør, head of asset management, hos Thylander og overtager det samlede ansvar for selskabets asset management-funktion og organisation, meddeler Thylander.

Samtidig indtræder Karina Brinch i selskabets ledelsesgruppe.

35-årige Karina Brinch har ca. 10 års erfaring med rådgivning af danske og udenlandske ejendomskunder i forbindelse med transaktioner, entreprise- og erhvervslejeret samt udviklingsprojekter mv., oplyser Thylander.

"Vi er meget glade for at kunne tiltrække et talent som Karina til at lede vores vækst og udvikling på asset management- området. Vi har sat os som mål at ville levere den højeste kvalitet og bedste værdiskabelse til vores kunder, og med Karina får vi en stærk leder, der er eksponent for netop dette," udtaler managing partner Kristian Krogh.

Hovedpersonen selv udtaler:

"Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Thylanders top professionelle hold. Der er et stort potentiale i asset management, og Thylander har meget ambitiøse mål. Jeg er stærkt drevet af at levere den absolut bedste kundeoplevelse, at sætte medarbejdertrivsel i højsædet, bæredygtighed på dagsordenen, at udvikle og engagere talenter, og af at strukturere og innovere asset management. Jeg ser virkelig frem til at lære hele teamet at kende. Og så skal vi have det rigtig sjovt."

Karina Brinch er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har læst HD i finansiering ved CBS.

Thylander finder finansprofil til bestyrelsen – bliver næstformand

Thylander får tidligere minister i sin bestyrelse

Efter kort afstikker lander arkitekt hos Thylander som projektchef 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs