Watch Medier

Tidligere Njord-advokat skal lede Deloitte-afdeling for persondata

Efter pause er tidligere Njord-partner tilbage i rådgiverbranchen og i den performancekultur, hun forlod for et år siden. "Jeg vidste, jeg skulle tilbage på et tidspunkt," siger juristen, der bliver partner hos Deloitte.

"Jeg fik et tilbud jeg ikke kunne sige nej til," siger Malene Fagerberg, ny leder af Deloittes Privacy-afdeling. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

For et par år siden fik Malene Fagerberg som "tryghedsnarkoman" ondt i maven bare ved tanken om et jobskifte efter at have været 16 år hos Njord Law Firm. Men i løbet af 2020 og 2021 har hun skiftet job tre gange.

Og efter at have fået et "pusterum" fra advokatbranchen som jurist og leder i flere store virksomheden har juristen nu sat sig i stolen som partner og leder af Deloittes privacy-afdeling, der arbejder med regler for behandling af persondata.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs