Watch Medier

Tivoli får ny finansdirektør

Tivoli forfremmer Martin Bakkegaard til finansdirektør med virkning fra 11. marts næste år. Han afløser Andreas Morthorst, der forlader forlystelsesparken efter seks år.

Tivoli skifter finansdirektør. | Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

Tivoli har udnævnt Martin Bakkegaard til finansdirektør i Tivoli fra 11. marts 2022. Han erstatter Andreas Morthorst, der efter over seks år i Tivoli bliver finansdirektør i Ellab.

Det fremgår af en kortfattet børsmeddelelse fra Tivoli.

Martin Bakkegaard, der er uddannet statsautoriseret revisor, har ifølge sin Linkedin-profil været ansat i Tivoli siden februar 2020.

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs