Watch Medier

Tidligere ATP-profil modtager hæderspris

Den tidligere investeringsdirektør i ATP, Bjarne Graven Larsen, modtager en "Lifetime Achievement Award" ved den internationale prisuddeling IPE Awards.

Bjarne Graven Larsen, der gennem mange år har indtaget en central rolle i både den danske og internationale pensionsbranche, har modtaget en hæderspris. | Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Hvad har David Lynch, Sophia Loren og Robert Redford til fælles med en tidligere investeringsdirektør i pensionspengekassen ATP? Ikke meget før nu.

For i går afholdt den internationale pensionsorganisation IPE et awardshow, der bedst kan sammenlignes med en Oscar-uddeling for pensionsbranchen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs