Watch Medier

DR Ung henter ny chef hos Nuuday

Fra januar 2022 får DR besat stillingen som chef med ansvar for bl.a. indkøb af unscripted indhold til unge brugere.

Linda Etgar har været i Yousee siden 2016, hvor hun har været ansat i forskellige chefstillinger. | Foto: Emilia Therese, DR pressefoto

1. januar bliver DR Ung en chef rigere, når Linda Etgar tiltræder som redaktionschef for "Ekstern TV-produktion og tværgående", som er et nyt område i DR Ung som følge af DRs digitale udviklingsplan.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

I stillingen får Linda Etgar ansvaret for indkøb af såkaldt unscripted indhold til DRTV under P3-brandet, mens hun også skal øge brugerinddragelse og tværmedialitet.

"Jeg glæder mig meget til at være med til at definere det nye samlede P3-brand sammen med mine nye kollegaer. Særligt glæder jeg mig til at levere væsentligt og vedkommende public service-indhold og til at sætte dagsordener, skabe debat og formidle indhold på nyskabende måder der, hvor målgruppen er," siger Linda Etgar.

Linda Etgar kommer fra en chefstilling hos TDC's distributionsarm, Nuuday, hvor hun blandt andet har stået for lanceringen af tv-kanalen Xee. Derudover var hun også ansvarlig for indkøb af serier og for at udvikle og gennemføre kanalens strategi.

Tidligere har Linda Etgar arbejdet hos den britiske public service-kanal BBC fra 2006 til 2016.

"Jeg glæder mig enormt meget til at få Linda med om bord, fordi hun både kommer med kommerciel og public service-erfaring på tv-siden. Derudover har hun målgruppeforståelse og en rigtig god fornemmelse for de enkelte programmers strategiske funktion i porteføljen og i forhold til det brand, der skal bygges. Og så er hun vant til at arbejde tværmedielt og har i kraft af sit arbejde med Xee et godt kendskab til det eksterne produktionsmiljø i Danmark," siger Malene Birkebæk, der er ledende redaktionschef i DR Ung.

Tv-stationernes fiktionschefer går efter drama i flere afskygninger

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs