Watch Medier

Finansrådgiverne får tidligere Pfizer-landechef i bestyrelsen

Finansrådgiverne A/S henter nyt bestyrelsesmedlem, der tidligere har været topchef for medicinalselskabet Pfizer Danmark.

Karin Verland har tidligere været adm. direktør for medicinalselskabet Pfizer i Danmark. | Foto: Finansrådgiverne A/S // PR

Karin Verland er nyt bestyrelsesmedlem i Finansrådgiverne A/S.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra firmaet, der rådgiver om pension og formue.

Karin Verland beskrives i meddelsen som en profil, der kommer med stor erfaring fra en række topchef- og bestyrelsesposter, hvor Pfizer Danmark, Falck Healthcare og Dignity - en organisation der bekæmper tortur - blandt andet kan nævnes.

Finansrådgiverne ser frem til samarbejdet med Karin Verland, og adm. direktør Stefan Kercza giver udtryk for, at hun har været på hans "personlige ønskeliste" i "lang tid". Han er derfor også glad for, at det nu er lykkedes virksomheden at tiltrække en kapacitet som hende.

"Finansrådgiverne er på en meget spændende rejse, og jeg er ikke i tvivl om, at Karin med sin erfaring og kompetencer kan være med til at gøre en klar forskel,” siger Stefan Kercza.

I bestyrelsen ser man også frem til at byde Karin Verland velkommen, lyder det fra bestyrelsesformand Lars Fruergaard.

”Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Karin, og jeg er sikker på, at Karin med sin baggrund vil tilføre stor værdi til vores bestyrelse og ikke mindst Finansrådgiverne. Især på et tidspunkt, hvor vi har fokus på at videreudvikle forretningen på flere fronter, f.eks. gennem vores nye forretningsben, Pensionsrådgiverne,” siger han.

Men hvad siger Karin Verland selv til sin nye bestyrelsespost?

Jo, hun ser frem til at kunne bruge sin erfaring "til at bidrage til at bringe Finansrådgiverne endnu videre".

"Finansrådgiverne har et spændende koncept, hvor tilgangen til virksomheder og deres medarbejdere adskiller sig fra den traditionelle pensionsbranche. Det er samtidig en iværksættervirksomhed med hjertet på det rette sted, og jeg kan se mig selv i det værdimæssige grundlag med fokus på uvildighed, ordentlighed og transparens," siger hun.

 

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs