Finansrådgiverne får tidligere Pfizer-landechef i bestyrelsen

Finansrådgiverne A/S henter nyt bestyrelsesmedlem, der tidligere har været topchef for medicinalselskabet Pfizer Danmark.
Karin Verland har tidligere været adm. direktør for medicinalselskabet Pfizer i Danmark. | Foto: Finansrådgiverne A/S // PR
Karin Verland har tidligere været adm. direktør for medicinalselskabet Pfizer i Danmark. | Foto: Finansrådgiverne A/S // PR

Karin Verland er nyt bestyrelsesmedlem i Finansrådgiverne A/S.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra firmaet, der rådgiver om pension og formue.

Karin Verland beskrives i meddelsen som en profil, der kommer med stor erfaring fra en række topchef- og bestyrelsesposter, hvor Pfizer Danmark, Falck Healthcare og Dignity - en organisation der bekæmper tortur - blandt andet kan nævnes.

Finansrådgiverne ser frem til samarbejdet med Karin Verland, og adm. direktør Stefan Kercza giver udtryk for, at hun har været på hans "personlige ønskeliste" i "lang tid". Han er derfor også glad for, at det nu er lykkedes virksomheden at tiltrække en kapacitet som hende.

"Finansrådgiverne er på en meget spændende rejse, og jeg er ikke i tvivl om, at Karin med sin erfaring og kompetencer kan være med til at gøre en klar forskel,” siger Stefan Kercza.

I bestyrelsen ser man også frem til at byde Karin Verland velkommen, lyder det fra bestyrelsesformand Lars Fruergaard.

”Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Karin, og jeg er sikker på, at Karin med sin baggrund vil tilføre stor værdi til vores bestyrelse og ikke mindst Finansrådgiverne. Især på et tidspunkt, hvor vi har fokus på at videreudvikle forretningen på flere fronter, f.eks. gennem vores nye forretningsben, Pensionsrådgiverne,” siger han.

Men hvad siger Karin Verland selv til sin nye bestyrelsespost?

Jo, hun ser frem til at kunne bruge sin erfaring "til at bidrage til at bringe Finansrådgiverne endnu videre".

"Finansrådgiverne har et spændende koncept, hvor tilgangen til virksomheder og deres medarbejdere adskiller sig fra den traditionelle pensionsbranche. Det er samtidig en iværksættervirksomhed med hjertet på det rette sted, og jeg kan se mig selv i det værdimæssige grundlag med fokus på uvildighed, ordentlighed og transparens," siger hun.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også