Jensens Foods skifter ud på topposten

En erfaren herre i fødevarebranchen skal fra 1. januar i 2022 stå i spidsen for Jensens Foods, der producerer convenience til detailhandlen og udskæringer til Jensens Bøfhus’ restauranter.
Anders Engdahl er ny adn, direktør i Jensens Foods. | Foto: Jensens Foods / PR
Anders Engdahl er ny adn, direktør i Jensens Foods. | Foto: Jensens Foods / PR

Jensens Foods A/S, der har base i Struer, får ny adm. direktør.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Anders Engdahl skal være ny topchef fra 1. januar 2022.

"Fundamentet i det stærke Jensens Foods A/S skal styrkes endnu mere. Produkterne skal afspejle morgendagens forbrugere, så der, hvor convenience food kan bære endnu mere igennem, skal det afspejles direkte i produkterne, den kommercielle tanke og mindset," siger Anders Engdahl.

Han uddyber, at han vil gå til jobbet med en kommerciel tilgang, der skal styrke brandet yderligere gennem nye kunder. Derudover er der stadig uudnyttet potentiale i detailhandlen og foodservice, fortæller han.

Anders Engdahl har siddet på en del topposter i den danske fødevarebranche allerede. I 2019 stoppede han som adm. direktør i Kødgrossisten, og har siden drevet sit eget konsulentfirma. Inden da havde han også været adm. direktør i Catering Danmark og siddet i bestyrelsen for Bon Appetit Group A/S.

Dagrofa Foodservice får egen kommunikationschef

Foodservice-leverandør tackler coronarestriktioner med succesfuld strategi 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også