Dansk-svensker bliver driftsdirektør i ny tysk storlufthavn 

I det nye år får Berlin Brandenburg Lufthavn tilgang af Thomas Hoff Andersson, der har en fortid i Københavns Lufthavn.
Thomas Hoff Andersson bliver driftsdirektør i lufthavnen Berlin Brandenburg per 1. maj. | Foto: Anikka Bauer / Flughafen Berlin Brandenburg GmbH/ PR
Thomas Hoff Andersson bliver driftsdirektør i lufthavnen Berlin Brandenburg per 1. maj. | Foto: Anikka Bauer / Flughafen Berlin Brandenburg GmbH/ PR
AF JONATHAN STEN DRIVSHOLM

Thomas Hoff Andersson overtager stillingen som driftsdirektør i den tyske storlufthavn Berlin Brandenburg 1. maj. Det skriver Check-in.

”Det har været fantastisk at få en så god mulighed midt i en coronkrise. Jeg glæder mig meget,” siger Thomas Hoff Andersson til mediet.  

Lufthavnen, der åbnede i oktober 2020 og dermed midt under en coronapandemi, har fået en svær start med markant færre passagerer end forventet.

Det fik i begyndelsen af november Berlin Brandenburg Airports administrerende direktør, Aletta von Massenbach, til at bede om en kapitalindsprøjtning for at undgå konkurs. Det har dog ikke afskrækket Thomas Hoff Andersson, der håber på et ”langvarigt ægteskab” med lufthavnen. 

44-årige Thomas Hoff Andersson, der har både dansk og svensk statsborgerskab, kommer fra en stilling som administrerende direktør i Danmark og regional chef i Skandinavien for Menzies Aviation. 

Tidligere har været driftsdirektør i indiske Bangalore International Airport, og før det indtog han forskellige chefroller i Københavns Lufthavn, hvor han var ansat i mere end 10 år. 

EU-Kommissionen vil sikre hurtigere tog og billigere billetter 

Erhvervshavn og flyselskab går ind i jysk PTX-projekt  

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også