Lars Rasmussen bliver formand for nyt life science-råd

Det nye life science-råd, som regeringens life science-strategi har afsat midler til, får Coloplast- og Lundbeck-formand Lars Rasmussen som frontfigur.
Lars Rasmussen kommer til at stå i spidsen for et nyt life science-råd, der skal styrke samarbejdet på tværs af sundhedssektoren. | Foto: Niels Hougaard/IND
Lars Rasmussen kommer til at stå i spidsen for et nyt life science-råd, der skal styrke samarbejdet på tværs af sundhedssektoren. | Foto: Niels Hougaard/IND

Lars Rasmussen skal fremover stå i spidsen for et nyt life science-råd, der skal styrke samarbejdet på tværs af sundhedssektoren. Det skriver dagbladet Børsen.

Rådet, der er nedsat som en del af regeringens life science-strategi, vil bestå af repræsentanter fra industrien, sundhedssektoren, patientforeninger, fagforeninger, fonde samt uddannelsesinstitutioner.

Ét af formålene med rådet er at øge samspillet mellem virksomheder, sundhedsvæsen og patienter til gavn for alle, da patienter og sundhedsvæsen derved vil få adgang til de nyeste behandlinger, mens indstrien får et godt udstillingsvindue mod det globale marked.

“Det er en enormt eksportorienteret sektor, og rådet drejer lige fokus for de store, veletablerede virksomheder, så de husker på, hvor vigtigt hjemmemarkedet er,” siger Lars Rasmussen, til avisen.

Life science-rådet præsenteres formelt senere torsdag.

Data, forskning og nyt nationalt råd: Her er regeringens life science-strategi

Eksport af dansk medicin på lavere niveau end sidste år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også