DLG henter udviklingschef i Seges til ny topstilling

DLG vil med en nyoprettet stilling styrke sin forretningsudvikling inden for bæredygtighed. Til den den nye direktørstilling har grovvarekoncernen hentet udviklingschefen hos landbrugets forsknings- og analyseenhed Seges.
Jakob Lave bliver ny direktør for bæredygtighed og forretningsudvikling i DLG. | Foto: PR/DLG
Jakob Lave bliver ny direktør for bæredygtighed og forretningsudvikling i DLG. | Foto: PR/DLG

Danmarks største spiller inden for grovvarer vil styrke sin position med en nyoprettet stilling som direktør for bæredygtig forretningsudvikling.

Således ansætter DLG Jakob Lave, der kommer fra en stilling som udviklingschef i landbrugets analyseenhed Seges og direktør for Future Farming i organisationen Landbrug & Fødevarer.

Det skriver DLG i en pressemeddelelse.

”Jeg er stolt over, at jeg får mulighed for at være med til at løfte så spændende en opgave i DLG, der har tydeliggjort, at deres strategiske retning i arbejdet med bæredygtighed indebærer et skarpt kommercielt fokus med konkrete løsninger i centrum,” siger Jakob Lave, der tiltræder 1. februar, i meddelelsen.

Der venter en stor opgave for den kommende direktør, men Jakob Lave har den fornødne kapacitet og profil, lyder det fra DLG’s driftsdirektør Jesper Pagh.

”Jakob har en spændende profil og et visionært mindset samt en god forståelse for vores ejere og kunder i landbruget. Det giver ham gode forudsætninger for at bidrage til at udvikle DLG’s bæredygtige løsninger i tæt samspil med kolleger fra alle dele af forretningen,” siger Jesper Pagh.

Jakob Lave har i de seneste 15 år arbejdet for Seges, hvor han senest var direktør for Future Farming. I de seneste fem måneder har han været udviklings- og strategichef i Landbrug & Fødevarer.

Den kommende DLG-direktør er 51 år, danner par med Anja Rode, har fire børn og holder til i Aarhus.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også