Ny mand i spidsen for Proptech Denmark

I midten af januar tiltræder Michael Ambjørn som adm. direktør i ejendomsbranchens teknologi- og innovationsnetværk, Proptech Denmark.
Michael Arnbjørn er ny adm. direktør i Proptech Denmark. | Foto: Corinna Covini
Michael Arnbjørn er ny adm. direktør i Proptech Denmark. | Foto: Corinna Covini

Få måneder efter Nadim Stub stoppede som adm. direktør i Proptech Denmark og skiftede til Deas, sidder der nu en ny adm. direktør for fordnenen i form af Michael Ambjørn.

Det skriver ejendomsbranchens teknologi- og innovationsnetværk, Proptech Denmark, i en pressemeddelelse.

"Michael har den internationale ledelseserfaring og det brede netværk i økosystemet, vi søger for at fortsætte vores vækst og udvikling af nye services," lyder det fra netværkets formand, Rasmus Juul-Nyholm.

Den nye adm. direktør har tidligere arbejdet hos IBM og Urbantech og har ifølge meddelelsen erfaring på tværs af fem kontinenter.

"Vi ønsker at fremme innovation inden for fast ejendom på tværs af SME'er, start-ups og etablerede virksomheder, og vi er nødt til at gøre det ud over vores egen danske komfortzone ved at aktivere og engagere de skarpeste hjerner i hele Norden, Europa og verden," uddyber bestyrelsesformanden.

Michael Ambjørn glæder sig til at bygge oven på det fundament, som Proptech Denmark allerede har lagt.

"Det skal vi skalere – sammen. Vi er på nuværende tidspunkt et krydspunkt for industrien og samfundet. Menneskers vaner, adfærd og behov ændrer hurtigt, og der er en reel og presserende risiko for strandede aktiviteter, som ikke vil tjene nogen af os. Det er nu, vi skal steppe op," lyder det fra Michael Ambjørn.

Nadim Stub forlader Proptech Denmark – skifter til Deas

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også