Watch Medier

Lunar finder kommerciel direktør i Microsoft

Online-banken Lunar har ansat Anne-Marie Kindberg som kommerciel direktør. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør og marketingansvarlig i Microsoft Danmark.

Anne-Marie Kindberg skifter fra Microsoft til Lunar. | Foto: PR/Microsoft

Fintech-virksomheden Lunar har fundet en ny kommerciel direktør i Anne-Marie Kindberg, skriver Børsen Pro.

Hun er i dag vicedirektør og marketingansvarlig i Microsoft Danmark, og når hun 1. februar skifter Microsoft ud med Lunar, træder hun samtidig ind i topledelsen.

Anne-Marie Kindberg begrunder skiftet med et ønske om at søge nye græsgange.

”Jeg har brugt 15 år hos store blå corporate brands, og det har jeg været rigtig glad for, men nu glæder jeg mig til at prøve at være et sted, hvor det er pionér- og entreprenørånd, der driver værket,” siger hun.

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs