Watch Medier

MediaWatch skal have ny redaktør

MediaWatchs mangeårige redaktør, Louise Reseke, forlader sin stilling for at prøve kræfter med et nyt lederjob på Watch Medier.

Louise Reseke, redaktør på MediaWatch gennem 13,5 år, får nyt job på Watch Medier. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier

MediaWatchs redaktør gennem næsten 14 år, Louise Reseke, forlader med udgangen af januar 2022 sin stilling for at påtage sig en ny lederudfordring på Watch Medier.

Jobskiftet sker efter Louise Resekes eget ønske, og Watch Medier sætter nu en proces i gang for at finde hendes afløser.

"Louise har med sin uovertrufne indsigt i mediebranchen og sine stærke lederegenskaber spillet en markant rolle i MediaWatchs udvikling. En udvikling, der betyder, at vi i dag har meget stort fokus på mediernes digitale omstilling, både hos de klassiske nyhedsmedier, i forlagsbranchen og tv- og produktionsselskaberne. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt at sige farvel til hende på MediaWatch, men heldigvis er der fortsat et stærkt og indsigtsfuldt journalistisk hold på MediaWatch," siger redaktionschef på Watch Medier, Henrik Tüchsen.

Louise Resekes nye stilling offentliggøres senere. Om sit stillingsskifte siger den fratrædende redaktør:

"Jeg har været utroligt glad for at være redaktør på MediaWatch og dække en fantastisk branche, men føler også, at tiden er rigtig nu til at give stafetten videre og glæder mig til næste del af rejsen på Watch Medier."

Louise Reseke begyndte på MediaWatch tilbage i 2008, hvor mediet var ejet halvt af A-Pressen og halvt af JP/Politikens Hus.

I dag er mediet en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, der i alt tæller 15 nichemedier i Danmark samt tre i Norge og to i Tyskland. Læs mere om MediaWatchs historie her.

Fra 1. februar vil redaktionschef på Watch Medier, Henrik Tüchsen, være fungerende redaktør på MediaWatch, indtil der er fundet en afløser.

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs