Nrep ansætter ny direktør for byggeri

Arne Becker, der senest har været direktør hos Barslund og tidligere har haft chefstillinger hos NCC og MT Højgaard, skifter til den pannordiske ejendomsinvestor og -udvikler Nrep.
Arne Becker er ny direktør for byggeri hos Nrep.
Arne Becker er ny direktør for byggeri hos Nrep.

Ejendomsudvikleren Nrep har ansat den brancheerfarne Arne Becker som direktør for byggeri, hvor han skal stå i spidsen for selskabets nyetablerede byggeafdeling, oplyser virksomheden.

Den henviser til, at man i løbet af de næste fire-fem år skal opføre 10.000 boliger i Danmark, hvor størstedelen er egenudviklede, og for at styrke sine kompetencer som bygherre har Nrep derfor oprettet en særskilt byggeafdeling.

”Hos Nrep har vi udviklet os markant inden for de seneste år, og vi er i dag en af landets største bygherrer. Derfor ser vi frem til at styrke holdet med Arne, som skal lede vores byggeafdeling og vores mangfoldige portefølje af projekter,” siger Olli Fischer, investeringsdirektør i Nrep, i en pressemeddelelse.

Arne Becker har beskæftiget sig med den nordiske byggebranche i mere end 20 år med ledende stillinger hos bl.a. NCC og MT Højgaard og senest som driftsdirektør hos Barslund, der sidste år gik konkurs.

Hos Nrep bliver han chef og sparringspartner for 10-15 projektchefer og -direktører, som han selv skal ansætte flere af. Og han får porteføljeansvar for et projektomfang på 10.000 boliger – primært i hovedstadsområdet.

”Nrep er en markedsleder, som udvikler sine egne projekter, og som gerne vil forandre branchen i en mere bæredygtig retning. Det er noget, som jeg har set frem til at blive en del af, ligesom jeg gælder mig til at sætte mine evner til byggestyring i spil i en bygherrerolle. Endelig ser jeg frem til at arbejde med dygtige kolleger i et visionært og udviklingsorienteret miljø,” siger Arne Becker selv i meddelelsen.

Inden byggebranchen arbejdede han i fem år hos Arthur Andersen og Boston Consulting Group. Han er uddannet ingeniør fra DTU i 1996.

Nreps logistikarm ser sig langt mere klima-ambitiøs end konkurrenterne

Medie: Nrep står foran frasalg for 5 mia. kr.

Nrep og KPC går sammen om 15.000 kvm kontorbyggeri

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også