Watch Medier

Tidligere chef i Freja skal lede Aarhus-arkitekters københavnersatsning

Lisbeth Nørskov Poulsen, der er tidligere udviklingschef i det statslige ejendomsselskab Freja Ejendomme, bliver ny spydspids for tegnestuen Cebras kontor i København. ”Jeg glæder mig til igen at arbejde på rådgiversiden,” lyder det fra hende.

Lisbeth Nørskov Poulsen skal fra 1. marts stå for den daglige ledelse af Cebra's nyindviede kontor i København. | Foto: PR / Laura Stamer

Forårets komme betyder også, at Freja Ejendommes tidligere udviklingschef, Lisbeth Nørskov Poulsen, springer ud som nyansat hos arkitektvirksomheden Cebra.

Ifølge en pressemeddelelse fra den Aarhus-baserede tegnestue får 48-årige Lisbeth Nørskov Poulsen titel af director og ansvar for den daglige ledelse af Cebra’s københavnerkontor, der åbnede sidste år i Kødbyen.

Kolja Nielsen, partner og adm. direktør hos Cebra, fortæller, at ”det er en central del af vores strategi at komme endnu tættere på vores kunder, projekter og samarbejdspartnere i denne region” og tilføjer:

”Lisbeth bringer en stor erfaring med sig. Hun har en værdifuld indsigt og en god forståelse for de processer og prioriteter, der ligger hos bl.a. udviklere, investorer og offentlige samarbejdspartnere fra hele landet.”

Glædeligt gensyn med branchens rådgiverside

Arkitektuddannede Lisbeth Nørskov Poulsen sagde i efteråret farvel til statens ejendomsselskab, hvor hun et halvt årti havde haft rollen som udviklingschef – til EjendomsWatch fortalte hun, at tegnestuevejen var et af de spor, hun overvejede.

I dag, et lille halvt år senere, begrunder hun sit valg af Cebra med, at virksomheden ”har et fagligt stærkt miljø og bygger på nogle grundlæggende gode værdier og høje arkitektoniske ambitioner, som jeg ser frem til at udbrede i en københavnsk kontekst.”

”Jeg glæder mig til igen at arbejde på rådgiversiden og til at bringe den erfaring, jeg har opbygget gennem årene, i spil i den nye rolle,” lyder det fra Lisbeth Nørskov Poulsen i meddelelsen.

Ud over Aarhus og København har Cebra kontor i Abu Dhabi, og den 21 år gamle arkitektvirksomhed lægger ikke skjul på sin ambition om ”løbende at øge sin tilstedeværelse i de øvrige nordiske lande.”

Chef forlader Freja Ejendomme uden nyt job på hånden – ”et mega svært valg”

Freja Ejendomme rykker rundt i toppen

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede