Tidligere Fokus- og Patrizia-investor går solo

Med afsæt i et halvt årtis erfaring fra ejendomsbranchen har Umar Gulzar valgt at starte som selvstændig ejendomsforvalter. Hovedårsagen er, hvad han oplever som ”et mismatch” på det danske marked.
Umar Gulzar tager nu fat på en tilværelse som selvstændig. | Foto: PR
Umar Gulzar tager nu fat på en tilværelse som selvstændig. | Foto: PR

”Et mismatch mellem ejendomsforvaltere på det danske marked og antallet af investorer, der er interesseret i at investere i fast ejendom” får nu den tidligere Patrizia- og Fokus-mand Umar Gulzar til at etablere et nyt ejendomsforvaltningsselskab.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Umar Gulzar, der i denne måned er gået i luften med UG Property Partners, hvor han selv fungerer som adm. direktør.

”Vi vil udnytte vores erfaring og netværk til at finde de mest attraktive investeringsmuligheder, der ikke er bredt markedsført enten off-market eller i begrænset konkurrence. Formålet med selskabet er at skabe værdi gennem aktiv asset management i tæt samarbejde og partnerskab med højt kvalificerede og dygtige branchespecialister,” lyder det fra Umar Gulzar.

”Til at starte med overtager vi ikke forvaltningen af de ejendomme vi køber på vegne af vores kunder. Dette outsourcer vi. Det er dog vores ambition at nå hen til et stadie, hvor vi ressourcemæssigt også kan varetage vores kunders ejendomme efter opkøb. På længere sigt er vores ambition at blive en in-house full-service udbyder, der dækker hele værdikæden inden for ejendomsforvaltning,” forklarer han.

Ifølge sin Linkedin-profil stoppede Umar Gulzar i december efter få måneder hos tyske Patrizia, hvor han havde titel af senior associate. Inden da havde han været knap tre år hos Fokus Asset Management, hvor han sluttede med titel af senior investment manager. Fra 2017 til 2018 arbejdede Umar Gulzar hos erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red.

Med base i København vil UG Property Partners fokusere på alle ejendomssegmenter på det danske marked på vegne af kunder i Danmark såvel som i udlandet.

Patrizia efter millardhandel: Strategiskifte og flere opkøb

Direktør forlader Deas til fordel for Fokus

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også