Dagrofa udnævner kommunikationsdirektør hentet fra Lidl

Fra næste måned skal Morten Vestberg stå i spidsen for kommunikationen i dagligvarekoncernen Dagrofa. Han kommer fra Lidl og har tidligere arbejdet i Lego, Vestas og Hummel.
Morten Vestberg erstatter Mariam Skovfoged som ny kommunikationsdirektør i Dagrofa. | Foto: Dagrofa / PR
Morten Vestberg erstatter Mariam Skovfoged som ny kommunikationsdirektør i Dagrofa. | Foto: Dagrofa / PR

Dagligvarekoncernen Dagrofa, der bl.a. står bag kæderne Meny og Spar, har ansat Morten Vestberg som ny kommunikationsdirektør, der støder til 1. april. Det oplyser Dagrofa i en pressemeddelelese.

Han erstatter Mariam Skovfoged, der valgte at forlade stillingen til fordel for et job som global direktør for ejerkommunikation i Arla.

40-årige Morten Vestberg kommer fra en stilling som kommunikationschef i Lidl, og derudover har han en baggrund fra internationale virksomheder som Lego Group, Vestas og Hummel.

I Dagrofa skal han være med til at drive koncernens nye strategi, hvor Dagrofa over de kommende tre år vil investere over en mia. kr. i en mere kundevendt strategi med fokus på digitalisering, åbning af flere butikker og en opdatering af sortimentet.

”Vi har netop taget hul på vores nye strategiperiode ”Fremgang Sammen”, og jeg er derfor glad for, at Morten Vestberg fremover vil styrke vores eksterne og interne kommunikation på tværs af vores tre forretningsområder,” udtaler koncernchef Tomas Pietrangeli i meddelelsen.

Dagrofa står bag dagligvarekæderne Meny, Spar, Min Købmand, Let-Køb samt Dagrofa Foodservice og Dagrofa Logistik.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også