Norlys ansætter ny chef

Den danske energikoncern har udvidet ledelseslaget med en ny chef for politik og bæredygtighed.
Foto: PR
Foto: PR

Norlys har hentet nye kræfter ind i form af Lise Borup Krogsgaard, der bliver chef for politik og bæredygtighed. Her skal hun stå for at varetage selskabets politiske interesser samt dialogen med ”relevante interessenter inden for digitalisering og grøn omstilling.”

Lise Borup Krogsgaard kommer fra en stilling som kommunikationschef hos TV 2, men medbringer også erfaring fra roller som direktør for Public Affairs og Regulering i TDC samt særlig rådgiver for daværende børne- og undervisningsminister Christine Antorini.

”Jeg er begejstret for, at vi har kunnet tiltrække en så stærk profil som Lise. Hun kommer til at spille en vigtig rolle i virkeliggørelsen af Norlys’ ambition om at skabe positive forandringer sammen med vores mange interessenter. Lise kommer til Norlys med en solid politisk forståelse, stærke ledelsesmæssige kompetencer og masser af relevant erfaring,” udtaler Ulf Lund, der er direktør for Stakeholder Relations i Norlys, i en meddelelse.

Den nye chef for politik og bæredygtighed tiltræder den 1. april 2022, og hun kalder selv Norlys for en virksomhed i rivende udvikling.

”Man ejer en afgørende del af landets infrastruktur, i form af både fiber, strøm, sol og vind, og er nu også ved at udrulle et meget stort antal ladestandere. Ambitionerne er store, både når det gælder digitalisering og den grønne omstilling, og jeg glæder mig meget til at tage fat på det hele sammen med mine nye kolleger,” lyder det fra Lise Borup Krogsgaard i meddelelsen.



Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også