Snipr Biome udvider direktionen

Biotekselskabet Snipr Biome opretter to nye direktørposter, hvoraf den ene skal bestrides af et allerede kendt ansigt.
Christian Grøndahl, medstifter og adm. direktør i Snipr Biome. | Foto: Snipr Biome/PR
Christian Grøndahl, medstifter og adm. direktør i Snipr Biome. | Foto: Snipr Biome/PR

Københavnske Snipr Biome, der blandt andet udvikler på SNIPR001 til forebyggende behandling af infektioner i blodet med e.coli-bakterier, opruster på ledelsesgangen med to nyoprettede stillinger

Selskabet har udpeget en ny patentdirektør og en ny forretningsdirektør.

Det oplyser Snipr i en pressemeddelelse.

Som patentdirektør er udpeget medstifter af Snipr Biome Jasper Clube, der har været i Snipr siden stiftelsen. Han er fellow fra Chartered Institute of Patent Attorneys og har en uddannelse i molekylærbiologi.

Forretningsdirektørposten bliver besat af Stephanie Krebs, der senest bestred en stilling som chef for forretningsudvikling hos Valo Health.

De to nye direktører er allerede startet 14. marts.

”Vi er meget glade for at tilføje to stærke life science-profiler som Stephanie og Jasper til vores direktion. Begge har en succesfuld track record inden for bioteknologi, og markerer en indtræden i en ny fase af Snipr Biome, som væsentligt styrker vores biomedicinske og kommercielle muligheder. Jasper skal lede etableringen af vores nye britiske kontor i London og Stephanie vil være baseret i Boston, Massachusetts, med tætte bånd til det pulserende life science-fællesskab”, siger Christian Grøndahl, medstifter og adm. direktør i pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også