DR henter ny underdirektør hos Styrelsen for IT og læring

Danmarks Radio har fået udfyldt en fri post som underdirektør for DR Teknologi, som Mikkel Müeller efterlod i februar.
Ny underdirektør for DR Teknologi. | Foto: PR / DR
Ny underdirektør for DR Teknologi. | Foto: PR / DR

Aino Olsen går 1. maj ombord på public service-skibet DR, hvor hun skal stå i spidsen for DR Teknologi - et underområde i afdelingen Økonomi, Teknologi og Medieproduktion.

Det fremgår af en meddelelse fra DR.

Hun erstatter Mikkel Müeller, der forlod stillingen for at blive IT-direktør hos Danske Spil i februar. Han sad i stolen i knap 10 år.

Aino Olsen kommer direkte fra en stilling som vicedirektør i Styrelsen for IT og læring, som hun har haft siden 2012. Tidligere har hun arbejdet i centraladministrationen som bl.a. kontorchef i Skatteministeriet.

Hos DR skal hun være med til at sikre, at den digitale infrastruktur fungerer effektivt. Et område, der kun vokser i vigtighed i takt med implementeringen af public service-stationens strategiændring, som har DR’s digitale platforme og tværfaglige indholdssamarbejder som omdrejningspunkter.

”DR står midt i en digital omstilling, hvor der skal tænkes i nye løsninger, så DR forbliver relevant for hele befolkningen. Det synes jeg, er en enormt meningsfuld opgave, som jeg glæder mig meget til at være med til at løfte,” siger Aino Olsen i pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også