Konsulenthus henter profil med fortid hos IBM og Microsoft til nyt forretningsområde

Capgemini styrker sin forretningsenhed inden for engineering med en erfaren profil, der kommer med erfaring fra it-branchen.
Foto: Michel Euler/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Michel Euler/AP/Ritzau Scanpix

Carsten Berg Kjeldsen er nyt ansigt hos Capgemini, hvor han bliver chef for den nye danske engineering-forretning.

I den rolle får han ansvaret for at opbygge forretningsområdet ved siden af konsulenthusets it-konsulentforretning.

Det skriver Capgemini i en pressemeddelelse.

”Med Carsten får vi en stærk profil til at forene den klassiske digitale forretning i Capgemini med de nye kompetencer inden for produktudvikling, R&D, procesoptimeringer, mv,” forklarer Claus Rydkjær, adm. direktør i Capgemini Danmark.

Den nye chef for engineering-forretningen har tidligere været hos IBM og Microsoft. Senest har Carsten Berg Kjeldsen haft en stilling som salgsdirektør i målervirksomheden Kamstrup.

I det nye job skal han blandt andet trække på erfaringen fra it-branchen og arbejdet med den digitale agenda og dataudnyttelse i mere klassisk produktion.

”Ligesom alle andre steder er nye digitale teknologier i dag afgørende for kundeoplevelsen også hos de mere klassiske produktionsvirksomheder. Her har kundens involvering en langt større indflydelse på udviklingen af produkter og services end tidligere. De, der mestrer omstillingen til en datadrevet og digital virkelighed vil vinde i den globale konkurrence,” udtaler Carsten Berg Kjeldsen i meddelelsen.



Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også