MediaWatch får ny redaktør

En ny profil stiller sig i spidsen for MediaWatch’ dækning af mediebranchen. Det bliver den hidtidige journalist på MediaWatch Julie Mia Fogde, der fremover skal lede redaktionen. 
Julie Mia Fogde er ny redaktør på MediaWatch. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier
Julie Mia Fogde er ny redaktør på MediaWatch. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier
Af Søren Springborg, Nyhedschef, Watch Medier

Danmarks førende erhvervsmedie til og om mediebranchen, MediaWatch, får ny redaktør. Det bliver Julie Mia Fogde, der overtager ansvaret. Hun har starten af 2017 været skrivende reporter på MediaWatch,

Hun afløser dermed redaktør Louise Reseke, der fratrådte i februar for at påtage sig en tilsvarende rolle på DetailWatch, det seneste skud på Watch Medier-stammen.

Julie Mia Fogde kommer således med Watch Mediers koncept på rygraden og en dyb indsigt i mediebranchen.

”MediaWatch bedriver afhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik om en mediebranche i hastig udvikling. Med Julie får MediaWatch en redaktør, der med sikkerhed er en garant for denne tilgang til journalistikken og samtidig et journalistisk og ledelsesmæssigt talent, som sammen med redaktionen vil udvikle MediaWatch yderligere. Det er en fornøjelse at kunne hente en kapacitet som Julie fra vores egne rækker,” siger Anders Heering, chefredaktør og adm. direktør for Watch Medier.

Julie Mia Fogde er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med praktiktid på Jyllands-Posten. Hun har siden arbejdet for Aller Media, været stagiare i Europa-Parlamentet og altså siden 2017 været ansat på Watch Medier.

Den nye redaktør glæder sig til at bygge videre på MediaWatch’ stærke position. En position, der skal udbygges og styrkes i de kommende år. Derfor bliver en af den nye redaktørs første opgaver at rekruttere ekstra kræfter til redaktionen, der udvides i forbindelse med redaktørskiftet.

”Jeg er opflasket hos Watch Medier og har været en del af MediaWatch i en del år efterhånden, så jeg har en stor kærlighed til stoffet, og de værdier, vi arbejder ud fra på redaktionen. Jeg er stolt over og glad for, at jeg får ansvaret for at sikre, at vi også i fremtiden vil være det førende medie for alle med en interesse for forretningssiden af Mediedanmark. Og jeg ser frem til at bygge videre på vores dækning, så vi bliver endnu mere relevante for flere dele af branchen,” siger Julie Mia Fogde.

Watch Medier udgiver i dag 16 danske branchemedier og dertil en række branchemedier i Norge og Tyskland. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 170 ansatte.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også