Medicinalselskab henter politisk chef fra Novo Nordisk

Novo Nordisks cheflobbyist, Anders Zeidler, skifter job og bliver ny politisk chef i medicinalselskabet Janssen Danmark.
Anders Zeidler har været med til politisk at sikre en motorvej til Novo Nordisks produktionsfaciliteter i Kalundborg | Foto: Novo Nordisk / PR
Anders Zeidler har været med til politisk at sikre en motorvej til Novo Nordisks produktionsfaciliteter i Kalundborg | Foto: Novo Nordisk / PR

Novo Nordisks cheflobbyist, Anders Zeidler, skifter job. Han skal fremover være ny politisk chef for Janssen i Danmark.

Det skriver Anders Zeidler selv i et opslag på Linkedin.

”Jeg har været så heldig at arbejde med alt fra at sikre en motorvej til Kalundborg, arbejde med vanskelige skattespørgsmål, sikre en ambitiøs dansk Life Science-strategi og i de sidste år arbejdet med virkelig inspirerende globale kolleger og støttet deres public affairs-arbejde på tværs af forskellige geografier og sundhedssystemer fra Brasilien, til Australien, Indonesien, Japan, Korea, Pakistan og Indien,” skriver Anders Zeidler i sit opslag.

Anders Zeidler er cand.polit. fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med public affairs i konsulenthuset Rud Petersen. Han har været hos Novo Nordisk siden februar 2018.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også