Mascots økonomidirektør gennem 13 år stopper

Et ønske om mere tid sammen med familien er årsagen til, at økonomidirektør Anders Ryberg stopper i arbejdstøjproducenten Mascots ledelse.
Adm. direktør Michael Grosbøl fortæller, at det er et ønske om mere tid med familien, der gør, at Anders Ryberg stopper som økonomidirektør. | Foto: Casper Holmenlund Christensen
Adm. direktør Michael Grosbøl fortæller, at det er et ønske om mere tid med familien, der gør, at Anders Ryberg stopper som økonomidirektør. | Foto: Casper Holmenlund Christensen

Efter at have været økonomidirektør i over 13 år har Anders Ryberg valgt at stoppe i Mascot International, der fremstiller arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Mascot International har hovedsæde nær Silkeborg, hvor Anders Ryberg tiltrådte i januar 2009, men ønsket om mere tid med familien er årsagen til, at han stopper.

”Efter at have pendlet mellem Rungsted og Silkeborg i mere end 13 år ønskede Anders at få mere tid sammen med familien, hvilket er årsagen til skiftet. Og det kan jeg på ingen måder bebrejde ham – faktisk er jeg voldsomt imponeret over, at han har kunnet pendle så langt så længe,” skriver Michael Grosbøl, adm. direktør og majoritetsaktionær, i en mail til DetailWatch.

Han oplyser samtidig, at Mascot er i gang med at finde afløseren for Anders Ryberg.

”Vi er nu i en proces med flere kandidater, og vi forventer at have valgt den rigtige kandidat senere i denne måned.”

Mascot International præsenterede for få uger siden et regnskab for 2021, der viste en omsætning på 1,33 mia. kr., hvilket var en stigning på 18 pct. i forhold til året før.

Samtidig landede den familieejede virksomhed, der efterhånden har eksisteret i 40 år, et resultat efter skat på 199 mio. kr. mod 163 mio. kr. i 2020. Før skat lød overskuddet på 251 mio. kr.

Mascot International hævede top- og bundlinje i 2021 - stigende fragtrater trak ned

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også