Anders Langballe stopper som kommunikationschef

Tidligere politisk redaktør på TV 2 Anders Langballe kalder det ”grænseoverskridende” at sige sit faste job som kommunikationschef hos Dansk ejendomsmæglerforening op. Han vil nu være selvstændig.
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Efter mindre end et år som kommunikationschef i Dansk Ejendomsmæglerforening siger Anders Langballe nu sit job op. Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

”De seneste tre og et halvt år har budt på kolbøtter på de fleste væsentlige områder i mit liv. Det har jeg lært en del af. Noget har jeg fortalt om i min bog Forfra. Andre erkendelser er først kommet senere, mens flere med sikkerhed vil følge. Nu slår jeg så en ny kolbøtte. Denne gang er den planlagt. For jeg vil prøve kræfter med et nyt arbejdsliv – jeg vil være selvstændig,” skriver han.

Anders Langballe var indtil november 2018 politisk redaktør på TV 2. Her blev han ramt af en blodprop i hjernen og blev efterfølgende sygemeldt. I 2020 blev han ansat som kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer, som han valgte at forlade i april i 2021 omkring samme tidspunkt, hvor han udkom med bogen ”Forfra”.

”De seneste år har jeg holdt et hav af foredrag om arbejdskultur, stress, medier politik og livet, der slår uplanlagte kolbøtter. Jeg har sparret med organisationer og virksomheder om alt det samme. Det har været lærerigt og sammen med tilværelsen som sådan, har det givet nye og gode erfaringer at trække på. Jeg tror på, at det kan være med til at give mig den ro og det rum, der skal til for at få en bedre balance i livet,” skriver Anders Langballe videre.

Han kalder det ”grænseoverskridende” at sige sin faste stilling op.

”Men på den anden side også befriende. Under alle omstændigheder er beslutningen taget – og jeg glæder mig til at kaste mig ud i det,” lyder det.

Anders Langballe forlader Dansk Ejendomsmæglerforening ved udgangen af april. Han tiltrådte posten i midten af juni 2021. På TV 2 var han ansat i godt 10 år, først som reporter på Christiansborg og senest som politisk redaktør gennem en årrække.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også