Watch Medier

Tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet bliver ansvarhavende chefredaktør på B.T.

Afløseren til Michael Dyrby i rollen som ansvarhavende chefredaktør på B.T. er fundet i skikkelse af Pernille Holbøll, der er tidligere chefredaktør hos konkurrenten Ekstra Bladet.

Foto: Jakob Boserup/Ritzau Scanpix

Fire måneder efter Michael Dyrby stoppede som ansvarhavende chefredaktør på B..T., er hans afløser nu fundet. Det bliver Pernille Holbøll, der sætter sig i stolen som ny øverste ansvarlige på linjen på Berlingske Medias tabloide medie.

Berlingske Media bekræftede onsdag stillingsskiftet i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, Pernille Holbøll forventer at overtage tøjlerne i midten af maj.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede