Topsoe udpeger to til toppen

Cleantech-selskabet Topsoe udpeger to nye, men velkendte medlemmer til topledelsen – en PTX-chef og en vicedirektør, som begge har haft varetaget rollerne midlertidigt.
Foto: PR/Haldor Topsøe
Foto: PR/Haldor Topsøe

Kim Saaby Hansen skal være vice president (EVP) for Topsoe (tidl. Haldor Topsøe) og chef for virksomhedens PTX-afdeling. Han har været midlertidig chef for afdelingen siden maj, og inden da var han vicedirektør (COO). COO-positionen går så til gengæld til Andreas Bruun Jørgensen, som ligeledes har været midlertidig i rollen den senere tid.

”Vi er dedikeret til at føre an i energiomstillingen, og vores PTX-forretning er en vigtig drivkraft i forhold til det mål. Jeg glæder mig over, at Kim har accepteret positionen som EVP. Han har allerede gjort et fremragende stykke arbejde med at omdanne Power-to-X-organisationen, og han har det rigtige mindset til at kunne drive vores globale lederposition frem og forløse det enorme potentiale, som feltet indbefatter,” siger Roeland Baan, adm. direktør hos Topsoe, i meddelelsen.

”Det er også en fornøjelse at kunne byde Andreas velkommen som en del af vores topledelse. Han har gjort det glimrende i forhold til at føre Global Supply-afdelingen frem og sikre, at vi kan levere på alle fronter til vores kunder, selv under det pressede aktuelle miljø i de globale markeder,” lyder det også fra topchefen.

Meldingen kommer på bagkant af, at Topsoe udsendte halvårsregnskab. Den finansielle opgørelse omfattede bl.a. et overskud på 277 mio. kr. på bundlinjen - 34 pct. mindre end på samme tidspunkt sidste år.

Omsætningen vokser og bundlinjen dykker hos Topsoe

Topsøe mister igen finansdirektør

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også