Watch Medier

UEFA tilbagebetaler milliarder til medieselskaber

Fodboldturneringerne Champions League og Europa League blev forkortet i 2019/20-sæsonen. Derfor får de medieselskaber, der har købt tv-rettighederne, nogle af deres penge tilbage. På dansk grund har Nent og Discovery rettighederne til de to turneringer.

UEFA tilbagebetaler nu penge til medieselskaber, der aldrig fik noget fodbold at transmittere i foråret. | Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, tilbagebetaler i alt 575 mio. euro, knap 4,3 mia. kr., til de medieselskaber, der i 2019/20-sæsonen havde rettighederne til at transmittere Champions League og Europa League.

Det siger Andrea Agnelli, som er formand for de europæiske fodboldklubbers interesseorganisation, ECA, ifølge Associated Press.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs