Watch Medier

UEFA tilbagebetaler milliarder til medieselskaber

Fodboldturneringerne Champions League og Europa League blev forkortet i 2019/20-sæsonen. Derfor får de medieselskaber, der har købt tv-rettighederne, nogle af deres penge tilbage. På dansk grund har Nent og Discovery rettighederne til de to turneringer.

UEFA tilbagebetaler nu penge til medieselskaber, der aldrig fik noget fodbold at transmittere i foråret. | Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, tilbagebetaler i alt 575 mio. euro, knap 4,3 mia. kr., til de medieselskaber, der i 2019/20-sæsonen havde rettighederne til at transmittere Champions League og Europa League.

Det siger Andrea Agnelli, som er formand for de europæiske fodboldklubbers interesseorganisation, ECA, ifølge Associated Press.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs