Watch Medier

Kohberg taber aftale med Salling Group og skal fyre 100 medarbejdere

En mistet aftale om at stå for lager og transport af brød til Salling Groups butikker betyder, at brødproducenten Kohberg skal opsige omkring 100 medarbejdere fordelt på tre afdelinger.

Brødproduktion hos Kohberg. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Kohberg Bakery Group regner med at skulle nedlægge omkring 100 stillinger i Søften ved Aarhus, Bolderslev og Taastrup.

Af en meddelelse fra Kohberg fremgår det, at de mange opsigelser vil ramme lager- og logistikpersonalet som følge af, at Kohberg ikke længere skal stå for lager og transport af brød til Salling Groups butikker fra 1. maj næste år.

"Vi er naturligvis kede af, at Salling Groups beslutning kommer til at berøre så mange af vores medarbejdere, og lige nu er vores fokus på at sikre så mange arbejdspladser som muligt. Desværre kommer vi ikke uden om, at vi skal sige farvel til gode folk," siger René Normann Christensen, adm. direktør i Kohberg Bakery Group.

På bageriet i sønderjyske Bolderslev forventes 39 stillinger nedlagt, mens Taastrup-bageriet må sige farvel til 48 ansatte. I Søften ved Aarhus er det planen, at hele lageret må lukke. Det betyder også, at Kohbergs bygninger i Søften forudses at blive sat til salg.

"Det er rigtig mange mennesker, som vi vil være kede af at skulle sige farvel til, og derfor inddrager vi naturligvis de regionale arbejdsmarkedsråd og samarbejder med de faglige organisationer og Jobcentrene," siger René Normann Christensen.

Kohberg Bakery Group beskæftiger i dag cirka 542 medarbejdere.

Lantmännen Schulstad lukker produktion som følge af mug-problemer

Kohberg-ejere erstatter stort minus med plus Kohberg vendte som ventet tilbage i sort 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs