Watch Medier

Trods mindste overskud i ti år er producent af vindmølletårne meget tilfreds

Den danske underleverandør af tårne til vindmølleindustrien Welcon har måtte se overskuddet krympe ind til tæt ved ingenting i løbet af det sidste par år. Ifølge adm. direktør Jens R. Pedersen havde man dog frygtet, at det ville være meget værre, og man forventer nu bedring.

Welcons bundlinje rammer med 2,4 mio. kr. et lavpunkt, efter brødreparret Pedersen købte selskabet ud af Skykons konkursbo. | Foto: Welcon

Normalt vil der være gravkammerstemning, når bundlinjen begynder at svinde ind, men det er ikke tilfældet hos den danske tårnproducent Welcon.

I det forskudte regnskabsår 2019/2020 ramte Welcons bundlinje ellers et foreløbig lavpunkt på beskedne 2,4 mio. kr. ud af en omsætning på 589 mio. kr., hvilket er milevidt fra rekordresultatet for to år siden på 41 mio. kroner efter skat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs